tisdag, januari 11, 2005

Utställning - en vardagssak

Jaha, så har utställningssäsongen kommit igång igen efter ett par månaders uppehåll. Vi har anmält till det som blir årets första utställning för oss. (OK, nu pratar jag alltså hundutställning.)
För oss är utställningar en del av det att ha hund, även om det nte på långt när är det viktigaste. Men det är bra tillfällen att se fina hundar och träffa trevliga människor. (Tillägg 12/01/05: Jonas kommenterade klokt nog att det är långt ifrån alla människor som man träffar som är trevliga. Och jag är benägen att hålla med honom. Det finns alltför många som har fel inställning och attityd. För dem verkar självhävdelse genom att snacka skit och trampa på andra vara vägen till lycka. Men dem struntar vi i!)

Det blir en utställning i Oslo, dvs inte så långt att åka. Och vi nöjer oss med en av de två dagarna. Så här på vintern är det lagom.
Och det är ju inte så mycket som behöver förberedas. Vi har som princip att hundarna ska vara i utställningsform alla dagar på året. Så det enda som behövs är bad och lite puts. Burarna står klara i bilen, och väskan är packad med det som behövs i form av koppel etc.
Smidigt och lätt!

Lite kaffe i en termos och gott humör så är Team RJ på plats!

Inga kommentarer: