fredag, januari 28, 2005

One Ring to bring them all and in the darkness bind them...

Ja, vi erkänner, vi är helt sålda...

Ressigören Peter Jackson har under de senaste tre åren fängslat oss med en berättelse som övergår något annat vi sett. I biomörkret har vi följt Sagan... från den idylliska starten i det gröna Hobsala till det dramatiska slutet djupt inne i Dommedagsberget.

Tillsammans med Hober, Alver och Orker har vi färdats genom ett landskap så vackert att vi inte trodde våra ögon. Musiken fyllde oss från den djupaste melankoli till ett dundrande crecendo under slaget på Pelinors slätt.

2004 kom denna Saga till ett slut, novembermörkret bjöd inte längre på en varm biosalong som skulle få oss att drömma oss bort till en annan värld.

Men tack vare den senaste teknologin inom hemmaunderhållning besitter vi nu äntligen detta epos på dvd! Till våren väntar ett Lord of the Rings Maraton hemma i soffhörnet. Vi ska se alla tre filmer, med extramaterial från början till slut, ett äventyr på c:a 10 timmar.

Så därför hoppas vi på förståelse om det kan ta en stund före vi återfår vårat förnuft och skriver ett nytt inlägg på denna blog. :-)

Inga kommentarer: