måndag, juni 27, 2005

Tillbaka från semestern

Nu är vi tillbaka i rutinerna igen efter två veckors skön och välbehövlig semester.

Vi började med att åka över till Västerås för att hälsa på släkt och firas Paulas (Jonas syster) 25-årsdag. Firade i dagarna två med massor av god mat och trevligt umgänge. Inklusive prestigekamp i form av kubb och pilkastning.
På söndagen fortsatte vi till Stockholm. Knallade runt i solskenet på Skansen och bara njöt innan vi åkte till hotellet för att byta om innan middagen. Middag på Hard Rock med syskonen Rudberg med respektive. Efteråt kändes det som om man aldrig skulle äta igen.
Jag och Jonas promenerade runt i Stockholm innan vi satte kurs på Tegnerlunden och hotellet. (Ett enkelt, men klart fräscht hotell.)
Måndagen gjorde vi en sväng till Ekerö där Jonas växte upp. Stannade till på Drottningholm och strosade runt i parken och gick en tur inne i slottet. Totalt fascinerande!
Sedan körde vi upp till Upplands Väsby och började titten efter trevliga bostadsområden. Av de vi tittade på (Vallentuna, Täby, Täby Kyrkby och Rosersberg) verkade Vallentuna klart bäst. Fortsatte ut till Sigtuna för en kopp kaffe innan vi åkte tillbaka in till stan.

Några dagar hemma med fixande i trädgården. På helgen tog PEA hundarna och åkte på utställning. Gick otroligt bra båda dagarna. På söndag kom Ior hem med en BIG-3!

Måndag bar det av till Göteborg och Liseberg. Strålande härligt smmarväder! Bodde på en båt i hamnen, alldeles vid Operan. Helt klart OK ställe med fräscha hytter och smaskig buffé.
Sedan blev det 8 helkul timmar på Liseberg med saker som gick både fort och runt. (OK, det var mest Jonas som snurrade.)
Tisdagen bjöd på vräkregn och åska så det blev mest at gå i affärer innan vi styrde norrut igen.

Ännu mer fixande i trädgården och en del städning innan Paula och Micke dök upp på fredagen. Härligt väder så det blev traditonell midsommar på allra bästa sätt. Sill, nypotatis, egenodlad gräslök. På lördagen drog vi in till Oslo för att "visa staden". Hamnade mitt uppe i Europrides stora parad.
Grillning på kvällen i stor stil! Och mycket prat och skratt.

Och så var det dags att börja jobba igen..... :-)

Inga kommentarer: